درباره نشریه

سخن سردبیر

در آبان‌ماه 1387 که با هدف تخصصی‌شدن مجله‌های دانشگاهی، مجله‌ی علوم اجتماعی و انسانی دانشگاه شیراز به صورت چهار نشریه‌ی مجزا درآمد، مجله‌ی بوستان ادب فعالیت خود را در زمینه‌ی تحقیقات و پژوهش‌های اصیل در ادب فارسی آغاز کرد.

نخستین شماره‌ی مجله در بهار 1388 به چاپ رسید و از آغاز، بنا براین گذاشته شد که حداقل سالانه دو شماره از مجله چاپ شود و در صورت فراهم شدن امکانات تا چهار شماره در سال افزایش یابد. بحمدالله همه‌ی عوامل لازم برای تحقق این امر فراهم شد و هم‌اکنون نشریه به صورت  فصلنامه چاپ می گردد .

از آن‌جا که سیاست وزارت محترم علوم و کمسیون محترم نشریات بر تخصصی‌تر شدن مجلات است، با پیشنهاد هیأت تحریریه و موافقت اعضای محترم کمسیون در نشست مورخ   21/4/91 مجله‌ی بوستان ادب به صورت تخصصی در زمینه‌ی پژوهش‌های شعر فارسی و با عنوان فرعی شعرپژوهی فعالیت خواهد کرد و از این پس مقاله‌هایی که در زمینه‌های غیر از شعر فارسی باشد در این مجله به چاپ نخواهد رسید؛ به همین دلیل مقاله‌هایی که در موضوعاتی غیر از شعر پژوهشی پذیرش شده بود در این شماره به چاپ رسید، تا ان‌شاءالله از شماره‌ی بعد همه‌ی مقاله‌ها در زمینه‌ی تخصصی مجله باشد.

نکته‌ی دیگری که باید به آگاهی خوانندگان محترم برسد این است که برای کاستن از هزینه‌های غیرضروری و استفاده از فن‌آوری، ازین پس تمامی کارهای مقالات از ارسال آن تا داوری و اعلام نتیجه صرفاً از طریق سامانه‌ی الکترونیکی که مشخصات آن در صفحه‌ی نخست مجله درج شده، انجام خواهد شد و نیازی به ارسال پستی متن مقالات و CD آن‌ها نخواهد بود.

همچنین از چاپ کاغذی شمارگان مجله به شدت کاسته خواهد شد و خوانندگان محترم می‌توانند برای دیدن مقالات، به سایت‌هایی که در همان صفحه آغازین درج شده است، مراجعه نمایند.

در پایان بایسته است از همه‌ی عزیزانی که در به سامان رسیدن و پیشرفت کار نشریه نقشی داشته‌ و یاور ما بوده‌اند سپاسگزاری کنم. این گرامیان عبارتند از: اعضای محترم کمیسیون نشریات، اعضای محترم پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)، مسؤولان گرامی دانشگاه شیراز، داوران عزیز مقالات، اعضای محترم هیأت تحریریه، عوامل چاپ و نشر و همه‌ی دست‌اندرکاران دیگر. خداوند بزرگ به همه‌ی آن‌ها پاداش خیر دهاد.

با احترام

سردبیر مجله‌ی بوستان ادب